Zoneterapi

Zoneterapi har sin oprindelse fra år 2.500 før Kristus, hvor man  bl.a. i Keops-pyramiden i Ægypten har funder vægmalerier, der viser personer, som trykker hinanden under fødderne.


Zoneterapi er en energibehandling, der med tryk på og under fødderne aktiverer kroppens energisystem og selvhelbredende evner, så kroppen hjælpes tilbage til sin naturlige balance.


I løbet af en behandling med zoneterapi arbejder jeg med reflekspunkter på fødderne, som svarer til kroppens organer, knogler, muskler & nervesystem. Når disse punkter aktiveres, påvirker det automatisk, via kroppens energibaner (meridianer), de områder der er i ubalance.


En ubalance kan fx vise sig som krystaller eller svampet/hårdt væv under fødderne, og når der blidt arbejdes med disse områder, løsner foden op, og energien strømmer til de berørte områder i kroppen, som så igen kan fungere hensigtsmæssigt.


Jeg arbejder med både faste og blide tryk, der passer til den enkelte, så behandlingen opleves behagelig, selvom der kan være ømhed, samtidig med at kroppens organer får mulighed for at slippe de spændingstilstande, der er uhensigtsmæssige for kroppens evne til at heale op.


I selvsamme sekund man får en skade i kroppen, sætter det et aftryk under fødderne, hvilket i den grad viser, at kroppen er en sammensat organisme fra top til tå.


De fleste fødder smiler, når de får zoneterapi, da kroppen sagtens kan mærke, at den bliver hjulpet. Så selvom vi har det fint og føler os godt tilpas, er der alligevel mange, der vælger zoneterapi som en velværebehandling for at passe godt på sig selv og forebygge.Årsager til at opsøge en zoneterapeut kan være:

Muskelspændinger/smerter

Smerter i bevægeapparatet    -så som nakke, skulder, ryg, lænd, hofte, knæ og fødder

Migræne & hovedpine

Barnløshed

Gener i forbindelse med graviditet

Manglende energi

Depression & stress

Søvnproblemer

Hormonale ubalancer

Ubalancer i forhold til menstruation  Folkehjem

Haderslevvej  7,   1. sal

6200  Aabenraa

Mobil:  21 630 631


www.beritgranberg.dk

mail: beritgranberg@yahoo.dk

Copyright © Berit Granberg 2019